logo

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

Hotarîrile circumscripției uninominale nr. 51, SUA, Canada


https://a.cec.md/ro/hotaririle-circumscriptiei-uninominale-nr-51-sua-canada-3914_91955.html

Hotărîre nr. 8 din 27 decembrie 2018 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Ghilețchi Valeriu, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA. Hotărîre nr. 9 din 27 decembrie 2018 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat î

Hotărîre nr. 8 din 27 decembrie 2018 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Ghilețchi Valeriu, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 9 din 27 decembrie 2018 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Vartanean Gaik,  în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 10 din 29 decembrie 2018  cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Neaga Petru, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 11  din  29 decembrie 2018 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Moroșanu Ghenadie, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 12  din  2 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Bînzar Oleg, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 13  din  2 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Savva Viorel, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 14  din  3 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Grozav Gheorghi, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 15  din 3 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Perov Valeri, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 16 din 3 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Palancica Roman, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 17 din 4 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Patron Alexandrin, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 18 din 4 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Alaiba Dumitru, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 19 din 4 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dl Ganea Valentin, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 20 din 4 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dna Rusu Rodica, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 21 din 4 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a grupului de iniţiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova,  dna Vasilachi Ana, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 22 din 11 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Moroșanu Ghenadie în calitate de candidat la funcţia de deputat, în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre  nr. 23 din 18 ianuarie 2019 cu privire  la confirmarea   reprezentantului    cu drept  de vot consultativ, dl Goncearuc  Daniel, in Consiliul  electoral  al circumscriptiei   electorale uninominale  nr. 51, SUA, Canada.
Hotărîre  nr. 24 din 18 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Vartanean Gaik în calitate de candidat la funcţia de deputat în  circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA și confirmarea   reprezentantului    cu drept  de vot consultativ.

Hotărîre  nr. 25 din 19 ianuarie 2019 cu privire la constituirea secțiilor de votare în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, Canada.

Hotărîre  nr. 26 din 19 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Savva Viorel în calitate de candidat la funcţia de deputat  în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA și confirmarea   reprezentantului cu drept  de vot consultativ.

Hotărîre  nr. 27 din 19 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Ghilețchi Valeriu în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA, înregistrarea simbolului electoral, confirmarea  reprezentantului cu drept  de vot consultativ și a trezorierului.

Hotărîre  nr. 28 din 23 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dnei Rusu Rodica în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA și înregistrarea simbolului electoral.

Hotărîre  nr. 29 din 23 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Patron Alexandrin în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA, înregistrarea simbolului electoral, confirmarea  reprezentantului cu drept  de vot consultativ și a trezorierului.

Hotărîre  nr. 30 din 23 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Neaga Petru în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA și  confirmarea trezorierului.

Hotărîre  nr. 31 din 23 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Grozav Gheorghi în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA, confirmarea  reprezentantului cu drept  de vot consultativ și a trezorierului.

Hotărîre  nr. 32 din 23 ianuarie 2019 cu privire la cererea candidatului  la functia de deputat in Parlamentul  Republicii Moldova, dl Savva Viorelde confirmare a persoanei responsabile de finanțe ( trezorierului) a dlui Cernei Adrian.

Hotărîre  nr. 33 din 25 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Alaiba Dumitru în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA.

Hotărîre nr. 34 din 25 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Ganea Valentin în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA și înregistrarea simbolului electoral.

Hotărîre  nr. 35 din 25 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui Bînzar Oleg în calitate de candidat la funcţia de deputat în circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, CANADA, înregistrarea simbolului electoral și confirmarea  reprezentantului cu drept  de vot consultativ. 

Hotărîre nr. 36 din 29 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dlui PALANCICA Roman în calitate de candidat la funcţia de deputat pentru circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, Canada

Hotărîre nr. 37 din 29 ianuarie 2019 cu privire la cererea de înregistrare a dnei VASILACHI Ana în calitate de candidat la funcţia de deputat pentru circumscripția electorală uninominală nr. 51, SUA, Canada, și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ

Hotărîre nr. 38 din 29 ianuarie 2019 cu privire la confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ, dl PALANCICA Victor, în Consiliul electoral al circumscripției electorale uninominale nr. 51, SUA, Canada

Hotărîre nr. 39 din 29 ianuarie 2019 cu privire la stabilirea ordinii de înscriere a concurenţilor electorali în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019

Hotărîre nr. 40 din 29 ianuarie 2019 cu privire la aprobarea textului buletinului de vot pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019

Hotărîrile din 29 ianuarie 2019 cu privire la constituirea birourilor electorale ale secțiilor de votare