logo

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova

Hotărâri


https://a.cec.md/ro/hotarare-cu-privire-la-stabilirea-programului-de-lucru-si-3714_91857.html

Hotărâre cu privire la stabilirea programului de lucru și comunicarea datelor de contact ale Consiliului electoral al circumscripției electorale uninominale nr. 12 or. Sângerei

1. Hotărâre cu privire la stabilirea locului  și timpului primirii documentelor necesare pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă și candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

2. Hotărâre cu privire la stabilirea programului de lucru și comunicarea datelor de contact ale Consiliului electoral al circumscripției electorale uninominale nr. 12 or. Sângerei.

3. Hotărâre cu privire la propunerea pentru degrevarea de atribuțiile de la locul de muncă permanent și/sau convocarea unor membri ai consiliului electoral,aprobarea statului de personal al aparatului consiliului.

4. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Gheorghe Brașovschi din partea PDM.

5. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Vasile Luca din partea PSRM.

6. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Țîbîrnă Igor din partea Partidului Politic "ȘOR".

7. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Neaga Viorel din partea PCRM.

8. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Covaliov Arcadie, candidat independent.

9. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Nantoi Oazu, din partea Blocului Electoral ACUM Platforma DA și PAS.

10. Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Brașovschi Gheorghe în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12.

11. Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Luca Vasile în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12.

12. Cu privire la cererea de înregistrare a grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, dl Ion Roșca, candidat independent.

13. Cu privire la stabilirea atribuțiilor și repartizarea sarcinilor între membrii Consiliului electoral al circumscripției electorale uninominale nr.12 or. Sângerei.

14. Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Țîbîrnă Igor în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12.

15. Cu privire la cererea de demisie.

16.  Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Neaga Viorel în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei, a simbolului electoral și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12.

17. Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Nantoi Oazu în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei și a simbolului electoral în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12.

18. Cu privire la constituirea secțiilor de votare. 

19. Cu privire la modificarea Hotărârii nr. 9/1 din 4 ianuarie 2019 "Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Luca Vasile în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția Electorală Uninominală nr.12 or. Sângerei și a simbolului electoral, și confirmarea reprezentantului cu drept de vot consultativ în Consiliul electoral al circumscripției electorale Sângerei nr.12".

20. Cu privire la cererea de înregistrare a dlui Roșca Ion în calitate de candidat la funcția de deputat pentru Circumscripția electorală uninominală nr.12 or. Sângerei.

21. Cu privire la înregistrarea persoanelor de încredere a candidatului în deputați dl Gheorghe Brașovschi din partea Partidului Democrat din Moldova. 

22. Cu privire la înregistrarea persoanelor de încredere a candidatului în deputați dl Neaga Viorel din partea Partidului Comuniștilor din Moldova.

23. Privind înregistrarea în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ, din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

24. Hotărîri nr. 23 - 77 din 29 ianuarie 2019 cu privire la constituirea Birourilor electorale ale secțiilor de votare nr. 12/1- 12/59

25. Hotărîre nr. 21 din 29 ianuarie 2019 cu privire la stabilirea ordinii înscrierii concurenților electorali în buletinul de vot la alegerile parlamentare din 24 febuarie 2019

26. Hotărîre nr. 82 din 29 ianuarie 2019 cu privire la aprobarea textului buletinului de vot pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019